Incontestabil, suntem lideri mondiali in ceea ce priveste domnitele cu vino 'ncoa si multi crai autohtoni pot depune marturie. Pornind de la septuagenarul Sergiu Nicolaescu sau “playboyul tenisului mondial” Ilie Nastase, caruia i-au fost
Incontestabil, suntem lideri mondiali in ceea ce priveste domnitele cu vino 'ncoa si multi crai autohtoni pot depune marturie. Pornind de la septuagenarul Sergiu Nicolaescu sau “playboyul tenisului mondial” Ilie Nastase, caruia i-au fost puse in cårca 2.500 de femei, si påna la Dan Bittman sau Adrian Enache, cu totii au in palmares o adevarata colectie de femei mai mult sau mai putin celebre.

Nu puteam intocmi o lista a celor mai activi Casanova din show-biz fara sa-l amintim pe Dan Bittman. Solistul trupei Holograf este unul dintre burlacii fermecatori ai muzicii romanesti. Desi trecut de varsta pustilor care agata fete prin cluburi de noapte, Bittman pare sa aiba o pasiune mult mai dezvoltata decat acestia cand vine vorba de femei. Si un succes pe masura la cei 45 de ani ai sai. Are trei copii cu compozitoarea Liliana Stefan, insa acesta nu a reprezentat un motiv pentru artist de a se aseza la casa lui cu adevarat. Aventurile sale au fost pe larg dezbatute de presa mondena, iar din palmares nu-i lipsesc fete precum Roxana de la Trident sau Sorana (ex-ASIA).

Florin Piersic: 'Daca eu nu am iubit femei, nu a iubit nimeni>>
Se apropie de 72 de ani, insa Florin Piersic si-a pastrat pana acum farmecul aparte, pentru care inca de la debutul sau in actorie era considerat un Fat-Frumos al cinematografului romanesc. Cariera i-a deschis si poarta spre cuceriri amoroase, de toate felurile, dupa cum povesteste chiar Piersic intr-un interviu. “Eu m-am indragostit de toate partenerele mele si au fost si unele care nu aratau prea grozav, dar eu ca sa pot sa joc cu ele, m-am fortat si m-am indragostit de ele. Am suferit si am luat si multe 'palme>> de la fostele mele neveste, care ma certau ca o iubesti pe aia. Eu fara dragoste nu pot sa fac nimic. Daca eu nu am iubit femei, nu a iubit nimeni”, isi aminteste maestrul. Din 1986 este casatorit cu Ana Piersic, insa marturiseste ca nici a treia casatorie nu i-a potolit pofta pentru femei frumoase. “Sunt insurat, dar asta nu inseamna ca sunt sfantul lumii. Daca eram sfantul lumii, acum eram calugar la Manastirea Dragomirna si veneati sa va spovediti, doamnelor, la mine. Si vedeati dumneavoastra o spovedanie, de cand plecati erati in luna a saptea!” Florin Piersic ramane si astazi unul dintre cei mai sarmanti cuceritori si iubitori ai sexului frumos.

Sergiu Nicolaescu, mereu tånar si ferice
Desi numara 77 de primaveri, Sergiu Nicolaescu este departe de a fi catalogat un batran care-si tine nepotii pe genunchi in prag de seara la gura sobei. Cu toate ca si-ar fi dorit o familie numeroasa cu cinci, sase urmasi, soarta a facut ca regizorul sa nu aiba nici un mostenitor. In schimb, se poate mandri cu tanara sa iubita, care ii sta alaturi de peste 11 ani. Nicolaescu afirma cu sinceritate ca nu ii plac femeile de peste 40 de ani si norocul a fost de partea lui in acest sens. A fost casatorit de doua ori, prima data divortand dupa numai trei luni, iar a doua data, dupa zece ani. Acum spune cu tarie ca iubita actuala este cea mai importanta femeie din viata lui. Desi neaga ca s-ar fi casatorit cu tanara Dana Ionica, de care il despart 47 de ani, prin presa s-a vehiculat zvonul cum ca cei doi s-ar fi casatorit in secret, departe de ochii lumii. Acestea fiind doar relatiile oficiale, insa despre actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu se spune ca in tinerete si nu numai era un mare cuceritor, femeile roind in jurul dumnealui mai rau ca albinele pe un camp inflorit. Celebru, bogat, cu suflet tanar... ”De ce nu?”, si-ar spune domnitele, mari admiratoare ale reputatului artist. Acelasi lucru a fost spus in dese randuri chiar de Sergiu Nicolaescu, tocmai pentru ca este constient de atuurile sale...

Dan Chisu, vesnic in cautarea femeii perfecte
La 53 de ani si dupa multe relatii mai mult sau mai putin mediatizate cu femei mai mult sau mai putin celebre, Chisu mai are un singur dor. Vrea sa-si intemeieze o familie si sa scape de cea mai mare teama a sa: aceea de a nu muri singur. Scriitorul cu talente culinare a fost casatorit o singura data, inainte de '89, dar a fost o relatie formala, doar pentru a putea pleca din tara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.