Victor Piturca pare sa fie urmarit de un blestem. Risca sa devina un fel de Mester Manole. Ce cladeste in calificari se darama inainte de turneul final. Dupa fiecare mare performanta obtinuta cu echipa nationala are parte de cate un conflict, mai mi
Victor Piturca pare sa fie urmarit de un blestem. Risca sa devina un fel de Mester Manole. Ce cladeste in calificari se darama inainte de turneul final. Dupa fiecare mare performanta obtinuta cu echipa nationala are parte de cate un conflict, mai mic sau mai mare cu una dintre vedetele Nationalei. In 1999, cearta cu Hagi, pornita de la listele de premiere, i-a fost fatala antrenorului. In fata unei aliante Hagi - Popescu, Mircea Sandu a facut pasul inapoi, Emeric Ienei conducand echipa la turneul final din 2000. Acum, tot la sfarsitul unei campanii reusite, din culisele Nationalei a aparut in luminile rampei un nou scandal. Se vorbeste despre o cearta intre Piturca si actualul capitan al tricolorilor, Cristi Chivu. Motivele sunt invaluite intr-o ceata densa, partile negand cu jumatate de gura ca ar fi existat un conflict, dar niciodata nu iese fum fara putin foc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.