CFR Cluj a pierdut pentru prima data puncte in acest sezon in deplasare, dupa un 2-2 la Bistrita care a starnit un scandal mosntru. Concret, echipa lui Andone a primit un penalty cadou de la arbitrul Balaj, reusind astfel sa egaleze la doi, iar suspi
CFR Cluj a pierdut pentru prima data puncte in acest sezon in deplasare, dupa un 2-2 la Bistrita care a starnit un scandal mosntru. Concret, echipa lui Andone a primit un penalty cadou de la arbitrul Balaj, reusind astfel sa egaleze la doi, iar suspiciunile asupra metodelor folosite de clujeni s-au intetit. In primul rand fiindca ei au mai beneficiat in acest sezon de cel putin cinci greseli mari de arbitraj, apoi pentru ca Balaj le-a refuzat anul trecut rapidistilor un penalty clar intr-un meci cu acelasi CFR. Bucurestenii au reactionat imediat si vehement. "E o mizerie ce se intampla! O sa ajungem cu sistemul asta sa joace o singura echipa, iar celelalte sa se retraga intr-un alt campionat. Balaj (n.r. - Cristian Balaj, arbitrul meciului Gloria Bistrita - CFR Cluj) a gresit fara nici un dubiu, si pentru o astfel de greseala ar trebui sa se ia masuri. Vrem arbitri straini! S-a dovedit inca o data ca arbitrii romani nu pot face fata presiunilor anumitor echipe. Poate odata si odata o sa se inteleaga ca domnul Muresan pozeaza in ipostaza de inger si nu e asa. CFR-ul este ajutata mereu de arbitri, si niciodata dezavantajata! Sa ne dea si noua reteta. Nu se mai poate juca in acest fel. E vorba de onoare la mijloc. Mergem cu echipa nationala la Euro, iar in campionatul intern revenim cu o cooperativa a arbitrilor cu sediul central la Cluj", a comentat Valeriu Argaseala. "Noi nu avem nici o cooperativa. Am vazut insa ca Steaua, Dinamo, Rapid si Poli Timisoara au infiintat o cooperativa sau o asociatie, ca suna urat cooperativa, impotriva noastra. Sunt ca un cor, iar noi suntem solistii. Dar suntem solisti nu prin uneltiri, ci numai prin valoarea echipei", a replicat Iuliu Muresan (foto), presedintele clujenilor. "N-a fost penalty, recunosc, dar nu e vina mea. Imi pare rau ca Balaj s-a pacalit. Este un arbitru bun, care insa poate sa si greseasca. A prins o zi mai proasta, dar n-a gresit numai intr-o singura directie si cel mai important este ca n-a facut-o intentionat", a mai spus Muresan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.