Un barbat din India a fost batut de logodnica si de parintii acesteia, dupa ce s-a aflat ca este chel si poarta o peruca, relateaza site-ul Ananova.  Pentru aceasta a€žinselatorie", Prabir Das, din regiunea Assam, a fost deposeda
Un barbat din India a fost batut de logodnica si de parintii acesteia, dupa ce s-a aflat ca este chel si poarta o peruca, relateaza site-ul Ananova.  Pentru aceasta a€žinselatorie", Prabir Das, din regiunea Assam, a fost deposedat nu numai de peruca, dar si de bunurile sale.   Barbatul a povestit politiei cum logodnica i-a smuls peruca din cap, iar apoi a inceput sa-l bata si sa abuzeze de el. Cei care aveau sa-i devina socri au participat la randul lor la ciomageala, rupandu-i peruca si deposedandu-l de portofel, telefon mobil, motocicleta si carnet de conducere, drept a€žpedeapsa" pentru faptul ca i-a pacalit.  Nunta fusese programata pentru data de 12 decembrie, insa, evident, dupa ultimele evenimente, ea nu va mai avea loc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.