Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor!", care isi propune sa faca din sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in s
Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor!", care isi propune sa faca din sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
Campania se va incheia cu "O petrecere pentru cei mici", care va avea loc la Bucuresti Mall, odata cu lansarea unui CD cu povesti de Craciun. Evenimentul va fi prezentat de actorul Gabriel Coveseanu (Cove).
In perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, cei interesati pot face donatii in magazinele companiei din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Brasov, Iasi si Craiova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.