Grupul olandez de servicii financiare ING a incheiat ieri un acord pentru preluarea operatiunilor derulate de bancile spaniole Santander si Grupo Bapro pe segmentul de pensii si anuitati din Argentina, intr-o tranzactie de 280 de milioane de dolari,
Grupul olandez de servicii financiare ING a incheiat ieri un acord pentru preluarea operatiunilor derulate de bancile spaniole Santander si Grupo Bapro pe segmentul de pensii si anuitati din Argentina, intr-o tranzactie de 280 de milioane de dolari, transmite Reuters, citat de Mediafax. "ING va achizitiona 59,2% din entitatea cu activitati pe piata de pensii si anuitati de la Santander, si diferenta de 40,8% din actiuni de la partenerul acestuia, Grupo Bapro", se arata intr-un comunicat al grupului olandez. In urma operatiunii, ING va controla in proportie de 100% fondul de pensii Origenes AFJP din Argentina si firma de anuitati Origenes Seguros de Retiro, consolidandu-si astfel pozitia in America Latina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.