Un barbat din India s-a casatorit cu un catel in speranta de a scapa de "blestemul cainesc" din cauza caruia a ramas cu un handicap, informeaza rian.ru. Chiar daca nu a anuntat daca problemele sale au disparut, nu ne ramane decat sa-i uram tanarului
Un barbat din India s-a casatorit cu un catel in speranta de a scapa de "blestemul cainesc" din cauza caruia a ramas cu un handicap, informeaza rian.ru. Chiar daca nu a anuntat daca problemele sale au disparut, nu ne ramane decat sa-i uram tanarului ...cotet de piatra! SFATURI ASTRALE. Problemele de sanatate a indianului se trag de acum 15 ani, atunci cand Selvakumar, 34 de ani, a omorat cu bestialitate doi caini care se jucau pe drum. Peste cateva zile Selvakumar a inceput sa-si piarda auzul, sa se deplaseze cu dificultate, iar in scurt timp a devenit si balbait. Medicii au reusit sa-l puna cat de cat pe picioare si acum indianul poate merge cu ajutorul carjelor. Insa, restul problemelor nu au fost rezolvate. Din disperare, handicapatul s-a adresat astrologilor, crand ajutor. Acesteaia i-au garantat ca este victima a blestemului care i-a fost trimis de cainii pe care el i-a ucis. Vracii i-au mai spus ca singura modalitate de a scapa de blestem este casatoria cu un catel! Dupa scurte cautari mirele si-a ales drept consoarta un caine maidanez. Ceremonia a decurs conform canoanelor religiei hinduse si s-a realizat in templul local. Mireasa patrupeda a intrat in templu insotita de femei si imbracata in hainele traditionale indiene sari. Dupa sarbatoare cei 200 de oaspeti si tinerii casatoriti au plecat spre casa mirilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.