Maine

- Deschiderea oficiala a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie (Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Iorga)

15 aprilie

- TVA va fi achitata in vama, exceptie facand importatorii care

Maine

- Deschiderea oficiala a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie (Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Iorga)

15 aprilie

- TVA va fi achitata in vama, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta.

- Data dupa care companiile din Bucuresti si judetul Ilfov ar putea depune declaratii fiscale online.

- Partidele parlamentare au convenit ca strategia post-aderare sa fie finalizata pana la aceasta data.

16 aprilie

- Data pana la care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a prelungit pentru a doua oara termenul de depunere a ofertelor pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni, de 69,92%, detinut de stat la Institutul de Tehnica de Calcul Bucuresti.

- Prima zi de tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti cu actiunile producatorului de profile din aluminiu Alumil Rom Industry Bucuresti.

- Data pana la care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a prelungit termenul limita de depunere a ofertelor pentru privatizarea Electroputere Craiova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.