Fundasul roman a suferit o comotie inaintea meciului cu Bulgaria.

Selectionerul Victor Piturca pare a avea probleme pentru acoperirea postului de fundas dreapta al nationalei pentru meciurile cu Bulgaria (17 noiembrie, Sofia, ora 18.00
Fundasul roman a suferit o comotie inaintea meciului cu Bulgaria.

Selectionerul Victor Piturca pare a avea probleme pentru acoperirea postului de fundas dreapta al nationalei pentru meciurile cu Bulgaria (17 noiembrie, Sofia, ora 18.00) si Albania, din preliminariile Euro 2008. Dupa ce a renuntat la Cosmin Contra, pe motiv ca nu joaca la Getafe, Piti e pus in situatia de a nu-l putea folosi nici pe Ogararu, acesta accidentindu-se ieri, in derby-ul Feyenoord - Ajax (2-2). Romanul a inceput meciul ca titular, dar din minutul 69 nu a mai putut continua partida, lasindu-si coechipierii in zece. Totusi, el se va prezenta azi la reunirea lotului nationalei Romaniei.

Si Mutu si-a spart capul

Dureri de cap a avut si atacantul Adrian Mutu la meciul Fiorentina - Udinese, scor 1-2, din etapa a XII-a a campionatului Italiei. In minutul 55, la un duel aerian cu cehul Zapotocny, jucatorul roman si-a spart capul si a evoluat apoi cu o plasa in jurul capului, in timp ce fotbalistul ceh, care a primit ingrijiri, nu a mai putut continua partida. Pentru Fiorentina a marcat Pazzini '28, in timp ce pentru Udinese au inscris Quagliarella '23 si Di Natale '62. In urma acestui rezultat, Fiorentina a inregistrat prima infrangere in acest sezon, in campionatul Italiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.