O data pe an, reputatia nemtilor de oameni prea sobri, rationali si stricti are "de suferit". Acea perioada din an este cunoscuta ca "al 5-lea sezon". Atunci se organizeaza carnavalul traditional de pe Rin (Germania), al carui start este dat la 11:11
O data pe an, reputatia nemtilor de oameni prea sobri, rationali si stricti are "de suferit". Acea perioada din an este cunoscuta ca "al 5-lea sezon". Atunci se organizeaza carnavalul traditional de pe Rin (Germania), al carui start este dat la 11:11, in ziua a 11-a, din luna a 11-a. Atmosfera este una in care participantii glumesc intre ei si rad unii de altii, fara sa se supere. Motoul festivalului este: cine nu e pacalit sau ironizat in timpul carnavalului va fi pacalit (sau ironizat) in restul anului.       Fara prietena - Printul Harry e liber Printul Harry (21 de ani) si prietena sa, Chelsy Davy, s-au despartit, dupa o relatie care a durat aproape trei ani. News of the World informeaza ca  Chelsy Davy, nascuta in Zimbabwe, studenta la un colegiu din Anglia, a pus capat acestei relatii din cauza lipsei de implicare din partea printului. Familia regala nu a facut nici un fel de declaratii in acest sens, sustinand doar ca nu ofera detalii in legatura cu viata privata a acestora.       Greva - Hollywood si Broadway Broadway a fost paralizat de o greva spontana a masinistilor, miscare ce se alatura protestelor scenaristilor de la Hollywood, care si-au suspendat activitatea in urma cu o saptamana. Greva survine in urma esecului inregistrat la negocierile dintre producatori si sindicat, ce se deruleaza de trei luni, in legatura cu conditiile de plata si de munca ale acestora. Toate cele opt spectacole de pe Broadway au fost suspendate, iar cei care au cumparat bilete vor fi despagubiti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.