Gloria Buzau a reusit prima surpriza a etapei a 15-a, invingand cu 2-1 o echipa aflata pe podiumul Ligii 1. Desi victorioase, gazdele au criticat arbitrajul, in timp ce oficialii lui Poli au acuzat jucatorii pentru acest esec.     Buzoie
Gloria Buzau a reusit prima surpriza a etapei a 15-a, invingand cu 2-1 o echipa aflata pe podiumul Ligii 1. Desi victorioase, gazdele au criticat arbitrajul, in timp ce oficialii lui Poli au acuzat jucatorii pentru acest esec.     Buzoienii au inceput meciul in forta, cu doua goluri in primul sfert de ora, marcate de Jozici (a€™5) si Vlaicu (a€™15). Banatenii au redus din diferenta dupa numai un minut, prin Karamian, dar pana la final nu s-a mai inscris, toate cele trei puncte intrand in contul Gloriei. "E victoria baietilor. Au luptat, lupta de multe meciuri, iar acum am inceput sa culegem si roadele. Am castigat meritat in fata unei echipe puternice din campionat, dar razboiul nu s-a terminat. Mergem si la celelalte meciuri cu gandul sa scoatem rezultate pozitive. Pentru mine victoria in fata lui Poli Timisoara este cel mai important rezultat de pana acum. Vreau ca Gloria sa ramana in prima liga, ca sa fim si eu, si jucatorii mandri", a declarat dupa meci antrenorul gazdelor, Stefan Stoica. In schimb, finantatorul gruparii buzoiene, Costel Bucur, s-a aratat extrem de nemultumit de arbitraj: "Sunt foarte bucuros ca am invins Poli Timisoara. Am fost peste ei la toate capitolele si meritam pe deplin aceasta victorie. Iancu sa nu mai strige hotii, pentru ca ati vazut ce arbitraj am avut".     AMENZI. De partea cealalta, patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, si-a acuzat jucatorii pentru aceasta infrangere, adaugand ca le va pregati sanctiuni financiare. "Asta e capacitatea mentala a jucatorilor mei. E limitata si de aceea nu stim sa gestionam un rezultat mare. Acesta e maximul pe care il putem atinge cu aceasta echipa, locurile 3, 4, poate chiar 5. Degeaba avem atac de locul intai, daca apararea e de locurile 4-5. In iarna trebuie sa fac ceva daca vrem mai mult. Din superstitie nu m-am dus la meci si trebuie sa gasesc o metoda prin care sa produc un soc la echipa pentru urmatoarele patru etape. Jucatorii reactioneaza doar cand sunt jigniti de scor, de aceea am sa pun din nou presiune pe ei si am sa-i ating unde ii doare cel mai tare", a spus Iancu.     Si tehnicianul lui Poli, Dusan Uhrin Jr, si-a invinovatit jucatorii pentru infrangerea de ieri. "Ne-am stricat singuri jocul pentru ca nu am fost responsabili in aparare. Ma asteptam ca Gloria sa joace asa, dar sincer cred ca meritam un egal. Am pierdut trei puncte importante, insa vom face totul pentru a le recupera in partidele urmatoare. Trebuie sa castigam cat mai multe meciuri pentru a ramane in lupta pentru primele doua locuri", a declarat Uhrin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.