Saptamana trecuta, un complet de judecatori ai Curtii de Apel Timisoara a dat o sentinta halucinanta intr-un proces ce privea destinele hotelului Minerva din Baile Herculane. Magistratii au hotarat ca un contract de inchiriere a acelui activ pentru
Saptamana trecuta, un complet de judecatori ai Curtii de Apel Timisoara a dat o sentinta halucinanta intr-un proces ce privea destinele hotelului Minerva din Baile Herculane. Magistratii au hotarat ca un contract de inchiriere a acelui activ pentru suma de 3.000 de lei este unul firesc. Contractul de inchiriere pentru aceasta suma ridicola fusese desfiintat pana acum de doua instante, insa a fost repus practic in drepturi de judecatorii din Timis. Istoria hotelului Minerva, un activ ce insumeaza peste 400 de locuri de cazare: imobilul fusese inchiriat in 1993 de Ilie Cristescu, groparul statiunii Baile Herculane, pentru ridicola suma de 30 de milioane pe luna. Hotelul apartinea companiei de stat, la vremea respectiva, SC Hercules SA Baile Herculane. Contractul respectiv a ramas neschimbat pana in 2004, cand proprietarii companiei Hercules au facut o intelegere cu sereleul Grand Hotel Minerva pentru a-i convinge pe ultimii sa plece. S-a convenit ca acel contract sa fie desfacut pentru plata a 7 miliarde de lei vechi. Dupa plecarea firmei Grand Hotel Minerva din hotel, aceasta a ramas cu datorii imense fata de vechii sai furnizori. Cum era firesc, acesti creditor i s-au indreptat catre Grand Minerva pentru a-si recupera paguba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.