Primarul comunei Valea Mare-Pravat, de langa Campulung Muscel, Ion Boncoi, acuza trei politisti din comuna ca sunt complici cu hotii. Primarul Boncoi sustine ca acestia ar fi furat patru carute cu lemne de foc. Acestea au fost confiscate de politist
Primarul comunei Valea Mare-Pravat, de langa Campulung Muscel, Ion Boncoi, acuza trei politisti din comuna ca sunt complici cu hotii. Primarul Boncoi sustine ca acestia ar fi furat patru carute cu lemne de foc. Acestea au fost confiscate de politisti, duse in incinta postului de politie din localitate, de unde a doua zi au disparut. Primarul crede ca politistii si le-ar fi insusit cu de la sine putere: „Nu este posibil ca dupa ce politistii confisca material lemnos si-l duc in spatele postului de politie, acesta sa dispara peste noapte. In urma cu o saptamana au confiscat patru carute pline cu lemne. Lemnele au disparut. Unde?”, se intreaba primarul Boncoi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.