STEAUA - OTELUL 3-1 - "Ros-albastrii" si-au regasit cheful de joc cu Lacatus pe banca   17.000 de suporteri au venit miercuri seara sa fie alaturi de legenda vie a Stelei, Marius Lacatus, la debutul sau ca antrenor in Ghencea.   La
STEAUA - OTELUL 3-1 - "Ros-albastrii" si-au regasit cheful de joc cu Lacatus pe banca   17.000 de suporteri au venit miercuri seara sa fie alaturi de legenda vie a Stelei, Marius Lacatus, la debutul sau ca antrenor in Ghencea.   Lacatus a fost aclamat aproape permanent de fani, carora le-a insuflat din nou dorinta de a crea o atmosfera incadescenta. Dupa meci, vestitul numar 7 nu a putut parasi gazonul decat dupa ce a salutat fiecare coltisor al tribunei steliste.   SATISFACTIE. "Sunt fericit ca am venit inapoi la Steaua, orice antrenor care ajunge sa imbrace treningul Stelei e obligat sa realizeze multe, iar eu sunt constient de asta. Avem nevoie de rezultate, care pot veni si in urma unui joc bun, iar daca se va intampla acest lucru, probabil se va ajunge din nou ca, atunci cand vin in Ghencea, adversarii sa nu se gandeasca la puncte, ci la cate goluri vor primi, asa cum era in trecut. Stiu ce risc, dar sper sa raman aici cat se poate de mult. Le multumesc din suflet suporterilor! Sper sa fie cat mai multi, avem nevoie ca publicul sa fie al 12-lea jucator", a declarat Lacatus. mihai.igirosanu@jurnalul.ro   OPTIMISM "Se poate sa castigam titlul, nu e usor, dar nu vom abandona. CFR are un avans destul de mare, dar mai e de jucat si in fotbal nu se stie niciodata. Asa cum Steaua a avut o perioada mai slabuta, se poate intampla si la ei, iar noi trebuie sa profitam atunci. Daca castigam restantele, sase puncte nu sunt chiar asa multe" Marius Lacatus antrenor Steaua   Conditie Lacatus a vorbit si despre probleme administrative. "Contractul nu a fost inca semnat. Nu a fost timp pana acum si oricum nu ma intereseaza prea mult acest lucru. Daca vor pleca Goian si Dica voi cere sa mi se aduca doi jucatori de aceeasi valoare". Fanii de la peluza I au afisat doua bannere: "50 de trofee castigate / Cu Lacatus aproape jumatate" si "7 Lacatus esti unic". La peluza a II-a au afisat doua bannere critice: "Prezenti doar pentru Laca si culori, nu pentru mercenari si creditori".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.