Atacantul de la AC Fiorentina a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "La Gazzetta dello Sport" ca Nicolae Dobrin a fost cel mai bun jucator din istoria fotbalului romanesc. Intrebat daca Hagi a fost numarul unu din toate timpurile, Mutu a r
Atacantul de la AC Fiorentina a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "La Gazzetta dello Sport" ca Nicolae Dobrin a fost cel mai bun jucator din istoria fotbalului romanesc. Intrebat daca Hagi a fost numarul unu din toate timpurile, Mutu a raspuns: "Cel mai bun a fost Nicolae Dobrin, maestrul meu. A murit vineri, de cancer la plamani. Avea 60 de ani. Fotbalul spectacol nu l-a inventat Ronaldinho, ci Dobrin, cu 30 de ani inainte. In anii '70 il dorea toata lumea, chiar si Real Madrid. Dar regimul comunist condus de Ceausescu nu i-a permis sa paraseasca Romania. Dobrin s-a nascut la Calinesti, la fel ca mine, si a fost primul meu antrenor. Mi-a spus: <<Driblezi frumos, dar trebuie sa folosesti mai mult talpa piciorului>>. M-a invatat multe!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.