Lui Bogdan Miu ii vin foarte multe idei in somn, dar le uita la trezire. Cafeaua lui a devenit microfonul pe care-l foloseste dimineata de dimineata ca sa sune "Desteptarea" la ProFm.


Jurnalul National: Daca esti obosit, cum te mobil
Lui Bogdan Miu ii vin foarte multe idei in somn, dar le uita la trezire. Cafeaua lui a devenit microfonul pe care-l foloseste dimineata de dimineata ca sa sune "Desteptarea" la ProFm.


Jurnalul National: Daca esti obosit, cum te mobilizezi sa intri in emisie? Bogdan Miu: Colegii imi spun ca ma metamorfozez cand deschid microfonul. Pe la 6 si ceva dimineata abia vad butoanele pe care trebuie sa apas, dar, cand incep sa vorbesc la radio, ma trezesc instantaneu. Deci cafeaua mea e microfonul.


Daca ar fi sa notezi lucrurile pe care n-ai mai dori sa le faci, ce anume ar fi in capul listei? N-as vrea sa mai ajung la Administratia Financiara, la Politie sau alte institutii ale statului. Orice experienta de genul asta te injoseste si-ti strica ziua. N-as mai dori nici sa ma trezesc la 4:30 in fiecare dimineata... Cred ca mi-ar fi mai usor daca as face matinalul prin satelit din State. Vorba aia, "in America e noapte".


"Extraterestru Direct"Cand ai daruit ultima oara ceva unei femei? Am daruit un Q7. Sau Q10. Tot timpul incurc coenzima cu masina.


Te trezesti cu noaptea-n cap. Reusesti sa-ti duci la bun sfarsit visele din timpul noptii? La inceput chiar am avut o problema cu visele. Ma trezeam exact la mijlocul lor si eram putin dezamagit ca nu pot sa finalizez nici macar un vis. Acum fac altceva. In noaptea urmatoare incerc sa continuu de unde am ramas. Deci nu visez lungmetraje, ci episoade dintr-un serial.


Cate idei iti vin pe minut? Nu depasesc media normala a ideilor pe minut. Imi vin foarte multe in somn, si chiar idei bune, insa le uit pana ma trezesc. Mi-a placut un episod din Seinfeld. Lui ii veneau in somn foarte multe idei pentru monologuri, dar le uita. Asa ca avea tot timpul langa pat un pix si o foaie de hartie. Iata o idee...


Daca te-ai intalni cu un extraterestru, l-ai invita intr-o emisiune?Da. Dar nu la mine, ci la "Dan Diaconescu Direct".


Ti se ofera o tura cu masina timpului. Ce destinatie ai alege?11 Mai 1982. Sunt curios daca mama asculta ABBA la nasterea mea.


Cum arata o harta a creierului tau? Dar a inimii?Creierul meu arata ca Elvetia. E neutru. Iar inima, ca Vaticanul. Mica, dar influenta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.