Editura Tritonic ne propune doua romane politiste din seria "Scena Crimei".   Filiera Greceasca Un roman politist, semnat Bogdan Hrib. O crima! Nu la noi, ci intr-o statiune din Grecia. Un roman este suspectul numarul 1. Un jurnalist r
Editura Tritonic ne propune doua romane politiste din seria "Scena Crimei".   Filiera Greceasca Un roman politist, semnat Bogdan Hrib. O crima! Nu la noi, ci intr-o statiune din Grecia. Un roman este suspectul numarul 1. Un jurnalist reciclat. Un politist grec obosit si usor miop. O dansatoare din Kiev cu un iubit gelos si violent. Blanuri scumpe care ascund mistere. Elicoptere, iahturi de lux si masini in viteza. Un consilier rus, fost KGB, care le stie pe toate. Avocati, neveste si multi politisti... Cine este asasinul? Care este mobilul? Cine va trage primul?   Crima Zen Louise Boni, comisar-sef al politiei din Freiburg, sectia Criminalistica Delicte capitale, 42 de ani, divortata, se afla in fata unui alt sfarsit de saptamana trist, inconjurata de umbrele trecutului. Dar telefonul sefului ei ii tulbura amitirile despre cei morti si timpuri apuse, iar Louise primeste cel mai ciudat caz din cariera sa de politista: trebuie sa-l gaseasca pe calugarul japonez care bantuie, numai in sandale si sutana, prin peisajul de iarna de la nord-est de Feiburg, si sa afle ce are de gand.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.