Fostii proprietari ai imobilelor confiscate de regimul comunist care au optat pentru plata despagubirilor in numerar, in locul actiunilor la Fondul Proprietatea, vor putea primi, de la inceputul lunii noiembrie, zece milioane de euro, potrivit minist
Fostii proprietari ai imobilelor confiscate de regimul comunist care au optat pentru plata despagubirilor in numerar, in locul actiunilor la Fondul Proprietatea, vor putea primi, de la inceputul lunii noiembrie, zece milioane de euro, potrivit ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian. BANII. Fondurile din care sunt acordate despagubiri fostilor proprietari ale caror imobile au fost confiscate de regimul comunist vor fi suplimentate cu 33 milioane lei, a anuntat Guvernul, aratand ca decizia a fost luata avand in vedere cuantumul sumelor care trebuie acordate in numerar. "Guvernul a aprobat, miercuri, suplimentare cu zece milioane de euro pentru plata celor care au optat pentru cash in locul actiunilor la Fondul Proprietatea", a declarat Vosganian, joi, la un seminar pe teme energetice.El a adaugat ca sunt si persoane care au cerut actiuni la Transgaz, in acest fel acestea putand fi despagubite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.