Bordei si Catedrala "Sf. Iosif", problemele mostenite de la BasescuInsotit de un alai de directori, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a vizitat luni redactia Jurnalului National. Dupa ce si-a spus discursul bine invatat de acasa, despre
Bordei si Catedrala "Sf. Iosif", problemele mostenite de la BasescuInsotit de un alai de directori, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a vizitat luni redactia Jurnalului National. Dupa ce si-a spus discursul bine invatat de acasa, despre investitiile pe care le-a facut in Capitala, resursele financiare si proiectele pe care le are in derulare, edilul a raspuns si la intrebari. Desi campania de a poposi in toate redactiile ziarelor si televiziunilor ne duce cu gandul la faptul ca Videanu nu face altceva decat sa se pregateasca pentru un nou mandat, el afirma ca nu vrea sa mai candideze. Cat despre un posibil inlocuitor, el il vede deja asezat pe scaunul de edil-sef al Capitalei pe Liviu Negoita, finul sau, si edilul Sectorului 3. Seful Capitalei a transpirat putin atunci cand a fost pus sa enumere cateva din problemele mostenite de la fostul edil, actualul presedinte, Traian Basescu. Insa n-a ezitat: Cazul Bordei si catedrala Sf. Iosif.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.