Diana Mocanu ne-a contactat, ieri, sa ne spuna ca e dreptul ei sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta. „Daca vreau sa fiu casnica, asa o sa fiu. Nu intereseaza pe nimeni”, ne-a dezvaluit fosta mare sportiva.

Dubla camp
Diana Mocanu ne-a contactat, ieri, sa ne spuna ca e dreptul ei sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta. „Daca vreau sa fiu casnica, asa o sa fiu. Nu intereseaza pe nimeni”, ne-a dezvaluit fosta mare sportiva.

Dubla campioana olimpica la Sidney, in 2000, Diana Mocanu, i-a pus pe jar pe conducatorii sportului romanesc, care nu au mai putut-o contacta in ultimele doua luni. Cativa dintre acestia, printre care Ioan Dobrescu de la COSR, Stefan Iamandi de la Federatia de Natatie si Tincuta Amza de la CSM Braila (club unde a fost angajata ca antrenoare de inot), au intrat in panica din moment ce nimeni nu stia nimic de fosta mare sportiva. Ei isi doreau sa o invite la Izvorani la o manifestare prilejuita de premierea unor fosti campioni olimpici. In zadar!

Ieri dimineata, Ioan Dobrescu si Stefan Iamandi ne-au confirmat ca nu reusisera sa dea de urma Dianei. „Am tot cautat-o, dar nici o veste. Am incercat sa dam si de mama ei, care lucreaza la Liceul cu Program Sportiv din Braila, dar nimic, pentru ca e in concediu medical”, ne-a declarat secretarul general al FR de Natatie, Stefan Iamandi, care a adaugat: „Ce rt este ca vestile proaste circula la fel de repede ca si alea bune si as fi aflat daca s-ar fi intamplat ceva rau. Chiar nu stiu ce sa zic. O cunosc din 1986, dar ultima oara cand am vorbit cu Diana a fost in urma cu vreo doua luni si jumatate.
N-am intrebat-o de viata ei personala si nici de ce e asa de retrasa, ca nu e treaba mea. Am vorbit doar de viata strict sportiva. Indiferent ce s-ar intampla, Diana va ramane Diana datorita rezultatelor si a ceea ce a facut ea pentru natatia romaneasca”.

Diana le raspunde celor de la COSR si FR de Natatie
In cursul dupa-amiezii de ieri, dubla campioana olimpica a reactionat, incercand sa-si motiveze iesirea din viata publica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.