O suta de voluntari chinezi au pozat goi pentru o sedinta foto cu scopul de a face publice problemele de mediu inconjurator. Fotograful He Yuanbo a declarat ca proiectul lui pentru protectia mediului si a apei arata cat de mult s-a schimbat Chi

O suta de voluntari chinezi au pozat goi pentru o sedinta foto cu scopul de a face publice problemele de mediu inconjurator. Fotograful He Yuanbo a declarat ca proiectul lui pentru protectia mediului si a apei arata cat de mult s-a schimbat China. "Acum 20 de ani cu siguranta as fi fost arestat daca as fi facut asa ceva in China. Acum oamenii incep sa inteleaga mai mult aceasta forma de arta." Voluntarii si-au trecut la inceput numele pe o pancarta apoi au traversat un rau din orasul Kaiyang, provincia Guiyang. Toti oamenii s-au ajutat reciproc sa traverseze raul aratand frumusetea spiritului uman", a declarat He.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.