Cei doi membri ai trupei The Chemical Brothers, care concerteaza sambata la Sala Polivalenta din Bucuresti, au dorit sa le fie puse la dispozitie, pe timpul sederii, sandvisuri cu somon afumat, apa tonica indiana si suc de aloe vera, au declarat pent
Cei doi membri ai trupei The Chemical Brothers, care concerteaza sambata la Sala Polivalenta din Bucuresti, au dorit sa le fie puse la dispozitie, pe timpul sederii, sandvisuri cu somon afumat, apa tonica indiana si suc de aloe vera, au declarat pentru Mediafax organizatorii evenimentului.
Tom Rowlands si Ed Simonsis, cei doi componenti ai grupului The Chemical Brothers, vor ajunge la Bucuresti vineri, cu o zi inainte de concert, si vor pleca duminica. Ei vor fi cazati la hotelul Marriott, iar printre solicitarile lor se numara apa tonica indiana, suc de aloe vera si diverse tipuri de sandvisuri, inclusiv cu somon.
Staff-ul formatiei numara aproximativ 30 de persoane. Acestia vor sosi, impreuna cu echipamentul tehnic, in trei tiruri, dintre care doua vin direct de la Londra, iar celalalt de la Kiev (orasul unde vor concerta inainte de Bucuresti). Intreg show-ul de pe 20 octombrie va beneficia de productia britanicilor - de la sunet, la lumini si proiectii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.