Generozitate. Cantareata a descoperit ca extensiile pe care le poarta ar putea fi realizate din parul copiilor fara parinti Dupa ce a devenit celebra in lumea intreaga pentru melodiile sale care imbina armonios influentele jazz, soul si rhythm and b
Generozitate. Cantareata a descoperit ca extensiile pe care le poarta ar putea fi realizate din parul copiilor fara parinti Dupa ce a devenit celebra in lumea intreaga pentru melodiile sale care imbina armonios influentele jazz, soul si rhythm and blues, cantareata Amy Winehouse si-a propus sa faca acte caritabile. Artista, pe care oricine o poate recunoaste dintr-o mie din pricina coafurii neobisnuite, o combinatie intre moda anilor '60 si Marge Simpson, a anuntat recent ca va dona o suma generoasa, respectiv 50.000 de lire sterline (100.000 de dolari) unui orfelinat din Romania. Vrea sa opreasca exploatarea minorilor Decizia lui Amy a fost influentata, se pare, de informatia ca mesele utilizate atunci cand isi elaboreaza coafura sunt realizate din parul copiilor orfani. "Amy a intalnit o doamna draguta de la fundatia "Beauty Hurts" cu care a vorbit despre comertul ilegal cu par. Habar nu avea ca orfanii sunt exploatati, asa ca s-a hotarat sa dea o mana de ajutor", a declarat pentru publicatia britanica "Female First" o sursa din apropierea cantaretei. Desi initial a vrut sa procedeze cu discretie, Winehouse s-a razgandit mai apoi si a decis sa isi faca public gestul in speranta ca astfel numarul copiilor exploatati va scadea simtitor. In ultima vreme, Amy a tinut prima pagina a ziarelor din pricina nenumaratelor scandaluri in care a fost implicata alaturi de sotul ei, Blake Fielder-Civil, dar si a escapadelor in cluburi unde a dat peste cap cocktailuri din alcool si droguri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.