Mircea Miclea, fost sef al SRI Petrosani, a ajuns sa fie angajat al Companiei Nationale a Huilei Petrosani, chiar daca locuieste la Baia Mare
Fostul sef al SRI Petrosani, Mircea Miclea, a fost angajat la Compania Nationala a Huilei Petrosani ca
Mircea Miclea, fost sef al SRI Petrosani, a ajuns sa fie angajat al Companiei Nationale a Huilei Petrosani, chiar daca locuieste la Baia Mare
Fostul sef al SRI Petrosani, Mircea Miclea, a fost angajat la Compania Nationala a Huilei Petrosani ca inginer si are drept atributii de serviciu "stabilirea documentatiilor pentru conservarea, inchiderea si ecologizarea unor perimetre miniere". Miclea isi desfasoara activitatea in cadrul Remin Baia Mare, unde a fost detasat, in acte, de catre conducerea CNH Petrosani. Potrivit informatiilor oficiale, furnizate de biroul de presa al CNH Petrosani, Mircea Miclea este angajatul Exploatarii Miniere Lupeni, dar se poate spune ca, practic, fostul SRI-ist sef nu a lucrat nici o zi la unitatea care l-a angajat.
Pana in urma cu circa cinci ani, acesta a fost sef al SRI Petrosani, dar in urma unor scandaluri mediatice a fost transferat la SRI Baia Mare. In 2005, colonelul Mircea Iosif Miclea a fost eliberat din functie si trecut in rezerva, cu dreptul la pensie de serviciu, pentru " optimizarea structurilor de comanda din teritoriu". Din sef al SRI, acesta a ajuns la Compania Remin SA Baia Mare, de unde s-a transferat la compania miniera din Petrosani. Mircea Miclea si-a recunoscut calitatea de angajat al CNH Petrosani si spune ca a ajuns al Compania Huilei prin transfer de la Remin, dupa inchiderea acestei unitati.
"Nu am vrut sa ma disponibilizez si am cerut transferul, asa cum au procedat si alte persoane (...) Sunt angajat al CNH Petrosani, dar sunt platit de Remin Baia Mare", a declarat Miclea. El spune ca si sotia lui se afla in aceeasi situatie si nu este nici o ilegalitate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.