Select. Directorul general al FRF este vecin cu Bobi Paunescu, Romanita Iovan si senatorul PC Marius Marinescu "Kaiserul" romanilor nu mai trebuie sa bata, de cel putin doua ori pe zi, drumul de la Snagov pana in Bucuresti. Ionut Lupescu s-a mutat i
Select. Directorul general al FRF este vecin cu Bobi Paunescu, Romanita Iovan si senatorul PC Marius Marinescu "Kaiserul" romanilor nu mai trebuie sa bata, de cel putin doua ori pe zi, drumul de la Snagov pana in Bucuresti. Ionut Lupescu s-a mutat in casa noua! A facut o afacere bunicica. Cel putin in ce priveste stresul dat de blocajele din trafic pe care le-a prins, de atatea ori, ba la Academia de Politie, ba la podul Baneasa. Directorul general al FRF si-a vandul locuinta din vestita localitatea ilfoveana, pe care a luat "pretul corect". Cel putin, asa susotesc apropiatii lui. Banii obtinuti i-a orientat catre o "viluta" cu un etaj, din strada Helesteului, zona unde metrul patrat se duce spre 4.000 de euro. In stanga si-n dreapta "bijuteriei" lui Ionut, oameni cu greutate sau, cel putin, cunoscuti: Romanita Iovan, Bobi Paunescu, patronul postului de televiziune B1 TV, Camelia Sucu, patroana Mobexpert Class, si senatorul PC Marius Marinescu. Ionut Lupescu nu mai este nevoit, astfel, sa se trezeasca dis-de-dimineata pentru a ajunge la programul de lucru de la Casa Fotbalului. Este aproape si de Intercapital, acolo unde brokerul ii inmulteste banii bagati la Bursa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.