Banca portugheza Millennium Bcp a inceput, ieri, operatiunile pe piata romaneasca prin deschiderea concomitenta a 39 de sucursale si o investitie initiala de 40 de milioane de euro. Noua banca, denumita Millennium Bank Romania, va fi prezenta in nou
Banca portugheza Millennium Bcp a inceput, ieri, operatiunile pe piata romaneasca prin deschiderea concomitenta a 39 de sucursale si o investitie initiala de 40 de milioane de euro. Noua banca, denumita Millennium Bank Romania, va fi prezenta in noua orase, respectiv Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara. Banca va oferi clientilor credite cu grad de indatorare de maxim 65%, institutia avand deja autorizatia Bancii Nationale Romane pentru aceste produse.
Obiectivele Millennium Bank Romania vizeaza o cota de piata de 1,5% in 2010, pentru ca un an mai tarziu sa ajunga la 1,9%. "Sectorul financiar din Romania este foarte competitiv, marile banci sunt deja prezente, asa ca viata noastra nu va fi usoara. Vrem sa fim o banca universala, cu o gama larga de produse si mai multe canale de distributie", a declarat directorul general al Millennium Bank Romania, Jose Toscano. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.