Actrita americana Michelle Rodriguez, star al serialului de televiziune de succes "LOST - Naufragiatii", a fost condamnata la 180 de zile de inchisoare pentru ca a incalcat regulile libertatii sub supraveghere la care a fost condamnata pentru mai mul
Actrita americana Michelle Rodriguez, star al serialului de televiziune de succes "LOST - Naufragiatii", a fost condamnata la 180 de zile de inchisoare pentru ca a incalcat regulile libertatii sub supraveghere la care a fost condamnata pentru mai multe accidente rutiere, informeaza Reuters. Rodriguez, in varsta de 29 de ani, a fost condamnata la inchisoare dupa ce a recunoscut ca nu a efectuat orele de serviciu in folosul comunitatii, pedeapsa primita pentru conducere in stare de ebrietate si fuga de la locul accidentului. Actrita va incepe ispasirea pedeapsei pana de Craciun. Rodriguez a mai fost acuzata ca a consumat alcool cel putin in trei ocazii, desi purta la picior o bratara pentru monitorizare, incalcand astfel un ordin de abstinenta dat pe o perioada de 90 de zile. In 2004, actrita si-a recunoscut vinovatia dupa ce s-au formulat trei capete de acuzare la adresa ei, printre care s-au numarat conducerea in stare de ebrietate si fuga de la locul accidentului. In 2006, Rodriguez a fost condamnata la 60 de zile de inchisoare pentru ca fost implicata intr-un accident rutier, incalcand regulile libertatii sub supraveghere. Actrita a efectuat doar patru ore si 20 de minute din pedeapsa din cauza ca inchisoarea era prea aglomerata. Tot in 2006, actrita a fost condamnata de un judecator din insula Oahu, Hawai, la cinci zile de inchisoare pentru ca a condus in stare de ebrietate, pedeapsa din care a executat doar 65 de ore. Actrita a ales sa mearga la inchisoare refuzand propunerea de a efectua ore de munca in serviciul comunitatii. In ceea ce priveste ultima pedeapsa la care a fost condamnata, cele 180 de zile de inchisoare, judecatorul a indicat ca actrita nu va avea dreptul la convertirea acesteia in ore de munca in serviciul comunitatii si nici la o reducere pe motiv de buna purtare sau arest la domiciliu. Actrita mai are de efectuat 30 de zile de munca in serviciul comunitatii si va lucra pentru departamentul de transporturi. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.