Antrenorul echipei Lazio, Delio Rossi, a incercat sa influenteze rezultatul unui meciul pe care echipa romana l-a disputat in compania formatiei US Lecce, la data de 30 aprilie 2006, informeaza presa italiana. ACUZE. Procuratorul Federatiei Itali
Antrenorul echipei Lazio, Delio Rossi, a incercat sa influenteze rezultatul unui meciul pe care echipa romana l-a disputat in compania formatiei US Lecce, la data de 30 aprilie 2006, informeaza presa italiana. ACUZE. Procuratorul Federatiei Italiane de Fotbal (FIGC), care a ascultat telefonul tehnicianului italian, a inaintat dosarul lui Rossi catre Comisia de Disciplina. "A incercat, fara ezitare, sa influenteze rezultatul meciului cu Lecce din sezonul 2005-2006. Intr-o convorbire telefonica cu presedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, Rossi i-a cerut acestuia sa discute cu oficialii de la Lecce pentru a influenta prestatia jucatorilor adversi", se arata in comunicatul FIGC. De asemenea, in comunicatul FIGC se arata ca Delio Rossi va fi audiat pentru ca "a incalcat articolul 1 din codul de justitie sportiva", iar clubul Lazio va raspunde pentru "responsabilitate obiectiva". Clubul Lazio Roma a dat un comunicat in care il apara pe Delio Rossi si spune ca acuzele sunt "rodul unei interpretari subiective a unei discutii telefonice".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.