Vremurile se schimba si, o data cu ele, si "Vremea", prezentata la pielea aproape goala intr-un cotidian de pe tarabele noastre. Printr-o inovatoare formula de doi in unu (probabil colectia de toamna-iarna, cu reduceri) au aterizat, incepand de azi,
Vremurile se schimba si, o data cu ele, si "Vremea", prezentata la pielea aproape goala intr-un cotidian de pe tarabele noastre. Printr-o inovatoare formula de doi in unu (probabil colectia de toamna-iarna, cu reduceri) au aterizat, incepand de azi, in paginile "de specialitate" duduile Cristina Cristescu si Sanziana Buruiana. Evident, blonde amandoua si cu o personalitate apropiata de cea a Simonei Senzual.


Cum ne-am dat seama? Simplu! Buruiana, dupa ce si-a stors bietii neuroni de le-au iesit dendritele, luandu-si licenta la ASE, a inceput sa planga de grija asupritelor fete ce defileaza pe podiumuri, punand la cale infiintarea unui partid al manechinelor. Pana cand va lua loc la tribuna si va prezida sedintele, ea exerseaza diverse pozitii (de prezentare a timpului probabil) prin ziar.

Oare de ce s-o fi renuntat la serviciile Simonei Sensual? Cu siguranta, pentru ca n-o mai fi avut timp sa prezinte nebulozitatile atmosferice. A fost ocupata cu botezul (sanilor ei, ca tot le venise "vremea" si lor). Acum, daca cele doua noi achizitii sunt dupa chipul si asemanarea ex-prezentatoarei, de ce a fost alocat un buget suplimentar pentru ele? Era mai ieftina o singura fata, plus o oglinda in care aceasta sa se reflecte atat cat pofteste...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.