Colega Elodiei nu a mai vazut-o pe aceasta din ziua de 29 august. A sunat-o zadarnic pe mobil.

Raluca a terminat Facultatea de Drept din Bucuresti in anul 2004. S-a mutat la Brasov pentru a sta alaturi de logodnicul ei, politist in cadrul
Colega Elodiei nu a mai vazut-o pe aceasta din ziua de 29 august. A sunat-o zadarnic pe mobil.

Raluca a terminat Facultatea de Drept din Bucuresti in anul 2004. S-a mutat la Brasov pentru a sta alaturi de logodnicul ei, politist in cadrul Sectiei 2 Politie.

La aceeasi sectie de politie a lucrat si Constantin Cioaca, sotul Elodiei Ghinescu.

Raluca a cunoscut-o pe Elodia Ghinescu prin intermediul sotului ei, in toamna anului 2004. Raluca dorea sa se angajeze ca asistent la un cabinet de avocatura in Brasov. Prima zi de lucru la biroul de avocatura al Elodiei Ghinescu a fost la data de 3 ianuarie 2005. Intre timp, Elodia Ghinescu a nascut un baietel, la data de 20 decembrie 2004. Dupa un scurt concediu postnatal, Elodia a revenit la serviciu, in luna februarie 2005.


Practic, Raluca a inceput sa lucreze sub indrumarea avocatei Elodia de la jumatatea lunii februarie. Desi lucrau impreuna, la fel ca sotii lor, cele doua nu si-au povestit viata personala una alteia. In schimb, se pare ca Elodia se destainuia Claudiei Morcovanu, patroana a doua magazine de incaltaminte din Brasov. O alta prietena apropiata a Elodiei, din punct de vedere personal si profesional, era avocata Radu Marilena Crina


Raluca povesteste ca politistul Cristian Cioaca isi vizita sotia la birou, ori de cate ori avea ocazia, pentru a purta cu aceasta discutii scurte si la obiect, pe un ton calm, deoarece era vorba despre problemele casnice. Cand erau alte persoane de fata cei doi soti nu se certau, din contra, Cristian isi alinta sotia cu apelativele "mamicho" sau "lilusho".
In fiecare an familia Cioaca pleca in concedii de odihna impreuna cu copilul lor, acum in varsta de doi ani si noua luni. In luna iulie a.c., sotii Cioaca au plecat in concediu pentru o saptamana la Venetia. Copilul a fost lasat in grija bunicilor la Pitesti. La o zi dupa ce s-au intors din Venetia, sotii Cioaca si-au luat copilul si pe fratele Elodiei, Robert Ghinescu, si au plecat la Eforie Nord pentru aproximativ cinci zile. La intoarcerea din concediu, familia Cioaca parea ca nu are nici un fel de probleme. Elodia era relaxata si bine dispusa, iar sotul ei era la fel de degajat.


La data de 18 august Elodia a plecat impreuna cu prietena ei Dana intr-o excursie, de o saptamana, in interes personal in Dubai, precizeaza Raluca. Reintoarsa de pe plaiurile arabesti, la 28 august, Elodia a inceput sa ii povesteasca asistentei, Raluca, despre excursia in care tocmai fusese. Elodia si-a manifestat dorinta de a se reintoarce in Dubai, in iarna, impreuna cu familia si fratele ei. La o zi dupa ce s-a destainuit secretarei, Elodia a trimis-o pe aceasta acasa urmand sa isi astepte sotul in birou.


La data de 30 august asistenta a sosit in jurul orelor noua si un sfert la birou dar, vazand ca Elodia nu mai apare, aceasta a plecat in jurul orei 3 dupa-amiaza, deoarece inca nu se terminase vacanta judecatoreasca iar alte probleme nu avea de raportat. Elodia nu avea sa mai vina vreodata la birou. De atunci nu a mai fost vazuta. La data de 31 august, Elodia trebuia sa se intalneasca la birou cu niste clienti. Asistenta, vazand ca intarzie, a sunat-o pe telefonul mobil, dar s-a lovit de mesageria vocala. Nici semn de Elodia. Raluca a mai sunat de doua ori pe numarul de telefon al Elodiei, dar s-a izbit de aceeasi problema. Mesageria vocala.


Imbracat in uniforma de politist, nelinistit si agitat, Cristian Cioaca s-a intalnit cu Raluca Emilia, sambata 1 septembrie, a intrebat-o daca stie ceva despre sotia lui, pentru ca el tocmai se intorsese de la Pitesti, unde a lasat copilul in grija bunicilor. Asistenta i-a spus politistului Cioaca ca Elodia nu venise la birou nici joi, nici vineri. Apoi Cioaca a plecat la serviciu. Trebuia sa intre in schimbul de noapte.


Asistenta a sunat-o in repetate randuri pe Elodia, la data de 2 septembrie, dar de fiecare data intra mesageria vocala. Cristian Cioaca a sunat-o din nou pe secretara, in jurul orei 18:00, sa o intrebe daca are noutati in legatura cu sotia lui, apoi a mai intrebat-o daca stie cu cine a plecat sotia lui in Dubai. Raspunsul primit de politist a fost: cu Dana.    Five oa€™clock cu Cioaca si cu avocatul sau a€¢ Dosarul de presa al unei posibile crime a€¢ Prima declaratie a lui Cristian Cioaca a€¢ Declaratia asistentei avocatei a€¢ Declaratia bonei copilului a€¢ Declaratia amantei a€¢ Plangerea lui Cioaca a€¢ Martor dupa pozele de la tv a€¢ Premiera in justitie a€¢ Violare cu perversiuni verbale a€¢ Vie sau moarta, stii unde e? a€¢ Momentele posibile ale crimei a€¢ "Mi-a distrus fiica" a€¢ Comoara din prapastie  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.