Compania britanica BAE Systems a fost aleasa ca furnizor principal de camioane militare pentru armata Australiei, intr-un contract care ar putea atinge 1,3 miliarde de dolari, transmite Reuters, citat de Mediafax. "Proiectul Land 121 va inlocui peste
Compania britanica BAE Systems a fost aleasa ca furnizor principal de camioane militare pentru armata Australiei, intr-un contract care ar putea atinge 1,3 miliarde de dolari, transmite Reuters, citat de Mediafax. "Proiectul Land 121 va inlocui peste 3.000 de camioane ale armatei australiene incepand din 2009 si va dura sase ani", se arata intr-un comunicat al BAE Systems. Contractul include si servicii tehnice si piese de schimb, pe durata de functionare a camioanelor. Land & Armaments, divizie a BAE, este cea mai mare companie din acest sector, depasind grupul american General Dynamics.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.