Principalii beneficiari ai motiunii de cenzura a PSD sunt PD si Traian Basescu, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, liderul senatorilor liberali, Puiu Hasotti. El a precizat ca liberalii nu pot colabora cu PD in conditiile in care pres
Principalii beneficiari ai motiunii de cenzura a PSD sunt PD si Traian Basescu, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, liderul senatorilor liberali, Puiu Hasotti. El a precizat ca liberalii nu pot colabora cu PD in conditiile in care presedintele Traian Basescu, sustine Hasotti, a afirmat, in iulie 2006, in fata a sase lideri liberali, ca urmeaza sa distruga PNL. "Putem colabora cu PD daca renunta la unii lideri si la Traian Basescu", a comentat liderului senatorilor PNL. "Daca doriti sa puneti toti asii in mana lui Traian Basescu, votati motiunea", a adaugat Hasotti. Liderul liberal s-a adresat direct lui Theodor Stolojan, prezent intr-unul dintre balcoanele salii, intrebandu-l "de sanatate". "Buna ziua, domnule Stolojan! Sanatos, sper.Va doresc multa sanatate. Sa nu-l mai faceti sa planga... Va aduceti aminte, in mai 2002, in sedinta BP al PNL, ce ati spus despre presedintele Traian Basescu? Mi-e si groaza sa-mi aduc aminte, dar am s-o spun, ca este un om lipsit de onoare si, daca facem alianta cu PD, va dati demisia din PNL. Dar consecventa e floare rara", a comentat Hasotti. Presedintele PLD nu i-a dat replica. Liderul liberal s-a referit punctual la motiune, declarand ca textul acesteia este "de la un capat la celalat unul frivol si superficial".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.