Selectionata Olandei va sosi la Constanta vineri, 12 octombrie, la ora 13:50, cu doar o zi inaintea meciului cu Romania, urmand sa fie cazata la Hotelul Iaki din statiunea Mamaia.

Partida Romania - Olanda, din Grupa G a preliminariilor p
Selectionata Olandei va sosi la Constanta vineri, 12 octombrie, la ora 13:50, cu doar o zi inaintea meciului cu Romania, urmand sa fie cazata la Hotelul Iaki din statiunea Mamaia.

Partida Romania - Olanda, din Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, va avea loc sambata, 13 octombrie, de la ora 20:15, pe Stadionul Farul din Constanta, fiind transmisa de TVR 1.


OLANDA. Selectionerul Marco van Basten are mari probleme la lot, dupa absentele lui Van Persie, Sneidjer si Melchiot, suspendati pentru cumul de cartonase, va lipsi si portarul Ervin Van der Saar, care are fractura de metatarsian si va sta pe tusa cel putin doua saptamani, dar si atacantul lui Celtic, Vennegoor of Hessekink, care a suferit o leziune musculara in meciul de campionat contra lui Dundee United. Antrenamentul oficial al batavilor va avea loc pe Stadionul Farul, cu incepere de la ora 19:30, dupa sedinta de pregatire tehnicianul Marco van Basten sustinand o conferinta de presa.


ROMÃ…NIA. Delegatia noastra se va reuni luni, 8 octombrie, la Casa Fotbalului, selectionerul Victor Piturca anuntand doar jucatorii care evolueaza in campionatele din strainatate, fotbalistii care activeaza in campionatul intern fiind anuntati duminica, 7 octombrie, dupa disputarea meciurilor din etapa a X-a a Ligii I. Noutatile din lot se numesc George Ogararu, rechemat de Victor Piturca, dar si fostul mijlocas al Stelei, Gabriel Paraschiv, actualmente jucator la Rimini Calcio in Serie B. Delegatia noastra se va deplasa la Constanta in cursul zilei de luni, 8 octombrie, avand loc si primul antrenament, deschis presei, pe Stadionul Farul.


SPERANTÃ…
"Chiar daca are mai multi absenti, Olanda ramane Olanda, o echipa greu de invins. Sper ca pana la ora meciului sa nu am probleme in lot"
Victor Piturca


BileteMiercuri, 10 octombrie, la ora 11:30, vor fi puse in vanzare, la casele de bilete ale Stadionului Farul, tichetele pentru partida de la 13 octombrie. Casele de bilete vor fi deschise intre orele 10:00-18:00, nefiind permis ca o persoana sa cumpere mai mult de patru tichete, iar copiii sub 14 ani nu au voie sa cumpere bilete. S-au tiparit in total 13.000 de bilete, dintre care 1.385 au fost alocate fanilor olandezi, iar 1.000 au revenit sponsorilor si partenerilor FRF. Altfel, duminica, 14 octombrie, nationala Romaniei va decola spre Luxemburg, unde miercuri, 17 octombrie, de la ora 21:15, va intalni pe Stadionul "Josey Barthel" selectionata tarii gazda, care ocupa ultimul loc al Grupei G, cu zero puncte in clasament.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.