Sunt unii barbati care se indragostesc si tin asta numai pentru ei, iar persoana de care se simt atrasi afla mult mai tarziu.     Am aflat de la o prietena care s-a casatorit de curand ca o tot cauta unul dintre prieten
   Sunt unii barbati care se indragostesc si tin asta numai pentru ei, iar persoana de care se simt atrasi afla mult mai tarziu.     Am aflat de la o prietena care s-a casatorit de curand ca o tot cauta unul dintre prietenii ei buni. Am intrebat-o de ce si mi-a spus ca nici ea nu stie. Erau prieteni de mult timp, mergeau la petreceri, la film, la muzeu, la vernisaje. Aveau aceleasi gusturi, se stiau pana in cele mai mici amanunte.     Ea simtea o atractie pentru el, dar el nu a lasat-o niciodata sa vada ca ar avea cel mai mic sentiment pentru ea. Doar o suna, o intreba ce face, daca are nevoie de ceva, daca o poate ajuta cu ceva, ii povestea despre prietenele sale, era confidenta sa. Cand si-a dat seama ca el nu vrea sau nu doreste nici o relatie cu ea, fata a gasit un alt suflet care sa o inteleaga si sa-i ofere dragostea de care avea atata nevoie. L-a cunoscut pe viitorul sot, un barbat in toata puterea cuvantului, cel pe care soarta i l-a scos in cale la momentul potrivit. El a cerut-o de sotie, i-a oferit tot ce ea visa dintotdeauna si s-au casatorit. Au avut cea mai frumoasa nunta, la malul marii, de fata fiind doar prietenii dragi sufletului lor. Ea l-a chemat si pe prietenul ei, dar a refuzat politicos invitatia, spunand ca este plecat din tara. La cateva saptamani, mergand pe strada, s-au intalnit fata in fata. El s-a inrosit, ea l-a strans in brate fericita ca-l vede. Apoi au mancat o inghetata impreuna si au povestit. La un moment dat, el a luat-o in brate si a sarutat-o, iar ea a ramas fara respiratie. "De ce? De ce abia acum? Pana acum ce ai facut?", l-a intrebat trista. "Abia acum mi-am dat seama ca te iubesc si ca nu pot trai fara tine" a fost raspunsul sau. Uimita si umilita in acelasi timp, raspunsul ei a venit prompt. "Nu, nu ma iubesti. Abia acum ti-ai dat seama ca m-ai pierdut definitiv si nu ai avut curaj sa lupti pentru mine la momentul potrivit. Tot ce faci sau spui acum este tardiv. Ai pierdut ocazia, si acum iti pare rau." El a fost uimit de reactia ei, nu se astepta, dar stia ca are dreptate. Rusinat ca a fost prins, s-a ridicat de la masa si a plecat. Sunt momente cand ai nevoie de curaj ca sa lupti pentru ce iti doresti cu adevarat, dar cati reusesc sa faca asta?!  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.