Gigi Becali a mai demonstrat inca o data cat de priceput este ca antrenor. Dupa ce l-a trimis la echipa a doua pe Dorel Zaharia, impunandu-i lui Hagi sa nu-l foloseasca la Praga, acolo unde Steaua a capotat pentru prima data in actuala editie a Ligi
Gigi Becali a mai demonstrat inca o data cat de priceput este ca antrenor. Dupa ce l-a trimis la echipa a doua pe Dorel Zaharia, impunandu-i lui Hagi sa nu-l foloseasca la Praga, acolo unde Steaua a capotat pentru prima data in actuala editie a Ligii Campionilor, ex-fotbalistul Bistritei a facut spectacol la Bacau, reusind un hattrick care a calificat echipa din Ghencea fara emotii in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Revansa lui Zaharia, chiar intr-un meci deloc dificil, lasa insa loc pentru mai multe interpretari. Becali a fost invins iarasi, asa cum s-a intamplat de mai multe ori in ultimul timp. Daca la inceput a fost Mihai Viteazul, apoi Razboinicul Luminii, latifundiarul din Pipera a incercat sa fie si putin Mourinho. Cat s-a priceput la toate s-a vazut. Intrebarea este insa cate bobarnace ii mai trebuie ca sa inteleaga logica unui lucru elementar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.