Scriitorul ucrainean Andrei Kurkov, autorul romanului „Pinguinul“, crede cu tarie ca scena politica din Kiev este o „menajerie“, presedintele Iuscenko fiind „bufnita“, premierul prorus Ianukovici „ursul&ldqu
Scriitorul ucrainean Andrei Kurkov, autorul romanului „Pinguinul“, crede cu tarie ca scena politica din Kiev este o „menajerie“, presedintele Iuscenko fiind „bufnita“, premierul prorus Ianukovici „ursul“ si Iulia Timosenko „vulpea“, relateaza AFP. „Precum bufnitele, Iuscenko isi petrece timpul scotand zgomote de neinteles, dar care pentru el inseamna mult, zgomote ideologice“, a declarat scriitorul rusofon, autorul a 15 romane. „Iulia Timosenko este vulpea. O radicala care nu stie unde se termina realitatea si incepe fictiunea“, a explicat Kurkov, care-l sustine pe presedintele Iuscenko, fara sa se abtina de la critici.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.