Uriah Heep revine la Bucuresti pentru a sustine, pe 16 octombrie, un spectacol in clubul Becker Brau Live Music din Bucuresti. Concertul este organizat de Fundatia Phoenix. Uriah Heep a concertat ultima oara la Bucuresti anul trecut, pe 23 oct

Uriah Heep revine la Bucuresti pentru a sustine, pe 16 octombrie, un spectacol in clubul Becker Brau Live Music din Bucuresti. Concertul este organizat de Fundatia Phoenix. Uriah Heep a concertat ultima oara la Bucuresti anul trecut, pe 23 octombrie, la Sala Palatului. De asemenea, trupa va mai concerta pe 30 septembrie la Sibiu si pe 14 octombrie la Oradea, ambele spectacole urmand sa aiba loc in aer liber. Fondata in 1969, trupa Uriah Heep a venit pentru prima data in Romania la festivalul Rock '92, iar zece ani mai tarziu a fost invitata de onoare la concertul aniversar "Iris - 25 de ani". De atunci, legendara trupa rock a revenit de multe ori in Romania, cele mai recente concerte avand loc la Zalau si Timisoara, in lunile iulie, respectiv august.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.