In Romania se vinde orice, oricui. Indiferent de tema, orice reality show face audienta, mai ales daca are in prim-plan certuri, scandal, injuraturi si sex fara perdea. Au trecut vremurile cand tinerii erau cei vizati. Acum, sunt in mare voga bunici
In Romania se vinde orice, oricui. Indiferent de tema, orice reality show face audienta, mai ales daca are in prim-plan certuri, scandal, injuraturi si sex fara perdea. Au trecut vremurile cand tinerii erau cei vizati. Acum, sunt in mare voga bunicii, socrii, soacrele si nurorile tinute sub lupa de acestia. Cei de la Kanal D s-au gandit ca n-ar strica sa puna pe tava secvente din „concubinajul“ soacra-nora si socru-ginere. Cum nici o fata nu este suficient de buna pentru „baiatul mamii“ si nici un baiat nu ajunge la nivelul „bobocului meu de fata“, vor iesi cu siguranta scantei. Ideea emisiunii este urmatoarea: viitoarea nora va locui in aceeasi casa cu viitorii socri, timp in care i se vor analiza toate miscarile. Proba de foc in intalnirea cu socrii este cand cei doi tineri, fiecare cu trecutul si povestea lui, dar mai ales parintii lui, fac schimb de case pentru o scurta perioada de timp, ajungand sa locuiasca impreuna cu viitorii socri fara a avea suportul prezentei partenerului. Biata fata va trebui sa impresioneze neamul iubitului sau prin talentul sau culinar, prin felul in care va apreta camasa tata-socrului sau dragostea cu care va ingriji odorul mamei. La randul sau, ginerica, catalogat din start drept „golan“ de parintii fetei va trebui sa treaca multe probe de foc pana cand acestia il vor vedea cu ochi buni si-l vor accepta in familia lor.

S-au aratat si primii curajosi
Emisiunea este un test prin care cuplul se va trezi pus in fata realitatii intruchipate de culturi, religii, tabieturi, prejudecati, nostalgii, rautati si gelozii, ambii parteneri avand ocazia sa afle adevarul despre familia in care urmeaza sa intre. Greu de crezut, dar s-au gasit si primii concurenti care vor sa-si cunoasca socrii inainte de a face primul pas spre casatorie. Ionut si Elena sunt rupti de familiile lor si aruncati in gura si barlogul socrilor. Incepand de saptamana viitoare, cei doi vor oferi si celor care stau in fotoliu in fata televizorului ponturi vizavi de cum nu trebuie sa ne purtam in fata viitorilor socri. Diferente precum nivelul de educatie, accesul la apa calda curenta sau cat de matinala este ora de trezire pun sub semnul intrebarii o posibila casatorie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.