Nu! Nu e drept sa ne amintim de adevaratele valori doar dupa ce ele inceteaza - fizic - sa mai existe. Dar pentru Luciano Pavarotti au curs fluvii de cerneala inca din momentul debutului. Era, fara doar si poate, cel mai mare tenor al lumii. Big
Nu! Nu e drept sa ne amintim de adevaratele valori doar dupa ce ele inceteaza - fizic - sa mai existe. Dar pentru Luciano Pavarotti au curs fluvii de cerneala inca din momentul debutului. Era, fara doar si poate, cel mai mare tenor al lumii. Big Luciano. Si asta nu se "cantareste" nici in intensitatea aplauzelor, nici in greutatea banilor, nici in numarul concertelor de pe stadioane sau al aparitiilor pe cele mai mari scene lirice ale lumii. Sau poate ca in toate astea?

De ce era cel mai mare? Pentru ca Luciano Pavarotti canta asa cum respira. Iubea viata, femeile frumoase, caii, mancarea buna si fotbalul. Daca fiecare dintre noi vine cu o misiune pe Pamant, Big Luciano a avut mai multe. Si le-a asumat si a reusit sa le indeplineasca: sa faca din opera un gen popular, indragit de toata lumea. Sa-i ajute pe cei aflati in suferinta. Sa ne aduca multa bucurie in suflete.

Va oferim o bucurie sonora, inregistrata de Maestru acum 40 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.