DIN 2010 - A treia parte  din Narnia Partea a treia a seriei de succes Narnia, "The Voyage of the Dawn Treader", care era programata sa apara in 2009, va fi intarziata cu un an, conform informatiilor ofe­ri­te joi de
DIN 2010 - A treia parte  din Narnia Partea a treia a seriei de succes Narnia, "The Voyage of the Dawn Treader", care era programata sa apara in 2009, va fi intarziata cu un an, conform informatiilor ofe­ri­te joi de producatori. Filma­ri­le, care trebuiau sa inceapa in ianua­rie 2008, s-au decalat pentru vara anului viitor, din cauza unor de­ta­lii ce nu au putut fi puse la punct la timp. Walt Disney, distri­bui­torul filmului, a acuzat programele supraincarcate ale actorilor tineri care joaca in film. Aceasta este a doua productie din serie care a fost amanata, dupa ce partea a doua, "Prince Caspian", care era programata sa apara in decembrie, va fi lansata abia in mai 2008.  SENZATII TARI -  Jucarii sexuale  in carnati Angajatii unei macelarii din Germania au fost socati sa des­co­pere ca un client a ascuns jucarii sexuale in doi dintre carnatii pro­du­si de ei. Barbatul, care in­ten­tiona sa plece in Dubai in ziua urma­toare, i-a rugat pe cei de la ma­celarie sa ii impacheteze car­natii si sa ii pastreze la rece. Un angajat, ingrijorat de greutatea sporita a mezelurilor, a chemat autoritatile, care au descoperit doua dildo-uri din latex ascunse in carne. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a refuzat sa comenteze, insa autoritatile cred ca el se temea de restrictiile severe din Dubai.  PROFESOARA  - Cu pistolul la scoala O profesoara din Oregon a dat in judecata autoritatile care nu-i permit sa vina la scoala cu o arma. Aceasta pretinde ca arma ii este necesara pentru protectia perso­nala, ea avand un permis de port-arma pe care l-a obtinut dupa ce a fost amenintata de cateva ori de fostul sot. Femeia considera ca legile actuale ii interzic sa beneficieze de dreptul la protectie. Kevin Starrett, directorul executiv al Federatiei Armelor de foc din Oregon, a declarat ca "dreptul la autoaparare este natural si nu ar trebui luat!".  SURPRIZA! - Pitonul de la baie O femeie din Marea Britanie era sa faca infarct in momentul in care s-a trezit in baie cu un piton de 1,5 m lungime. Leanne Smith (18 ani) se afla in cada alaturi de fetita ei de 4 luni si a inceput sa tipe din toti rarunchii cand a auzit sarpele suierand spre ea si fetita. Femeia si-a luat copilul in brate si a iesit cat a putut de repede din baie. Apoi, a inchis usa, dupa care a sunat la Societatea Regala pentru Prevenirea Violentei Impotriva Animalelor. Intr-un final, un angajat al organizatiei a prins pitonul regal,  precizand ca acesta a patruns in casa printr-o conducta de apa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.