Sambata seara, va avea loc Gala Crucea Rosie, un teledon la care vor participa peste 200 de personalitati si care va fi prezentat de Andreea Marin Banica. Evenimentul-maraton are menirea de a sprijini pensionarii care, dupa o viata de munca si reali
Sambata seara, va avea loc Gala Crucea Rosie, un teledon la care vor participa peste 200 de personalitati si care va fi prezentat de Andreea Marin Banica. Evenimentul-maraton are menirea de a sprijini pensionarii care, dupa o viata de munca si realizari, ajung sa traiasca sub standardele lumii civilizate. Gala Crucea Rosie isi doreste sa inceapa sa schimbe mentalitatea conform careia un om iesit la pensie este deja pe linie moarta: renunta la ambitia de a-si implini visele, nu mai asteapta nimic de la viata si traieste de multe ori la limita supravietuirii.

Gala va fi televizata in direct pe TVR 1 si TVR International si difuzata pe cinci continente. Romanii de acasa se pot implica interactionand cu organizatorii prin intermediul a 40 de linii telefonice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.