Un puscarias in varsta de 70 de ani, condamnat pentru ca a ucis cu sange rece doua femei, s-a inscris la scoala, in clasa I. Gheorghe Lazar, din Suceava, incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Botosani, este condamnat la 20 de ani de inchis
Un puscarias in varsta de 70 de ani, condamnat pentru ca a ucis cu sange rece doua femei, s-a inscris la scoala, in clasa I. Gheorghe Lazar, din Suceava, incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Botosani, este condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor calificat. A executat 6 ani din pedeapsa, ceea ce inseamna ca in patru ani se poate prezenta in fata Comisiei de liberare conditionata. El crede ca, daca va invata abecedarul, va reusi sa-i induplece pe membrii comisiei si poate va fi lasat sa vada din nou lumina zilei. „In primul rand, vreau sa imi vad familia si apoi sa ma duc la o manastire, sa ma inchin si pe urma sa mor intre ai mei. Sa nu mor in puscarie, sa mor acasa. Asta as vrea“, s-a destainuit elevul Lazar, in prima zi de scoala.

Isi strangula victimele
Politistii din Suceava isi amintesc si astazi faptele pentru care a fost incarcerat Lazar, desi totul s-a petrecut in 2000 si 2001.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.