Un vultur dintr-o specie care a disparut din Romania de mai bine de 30 de ani a „aterizat” zilele trecute pe casa unui satean din localitatea suceveana Horodnic. Vulturul plesuv sur, cunoscut si sub denumirea de vulturul grifon, care pro
Un vultur dintr-o specie care a disparut din Romania de mai bine de 30 de ani a „aterizat” zilele trecute pe casa unui satean din localitatea suceveana Horodnic. Vulturul plesuv sur, cunoscut si sub denumirea de vulturul grifon, care provine de la o crescatorie din Croatia, nu a mai putut zbura din cauza unei furtuni. S-a lovit de acoperisul casei, dupa care a cazut intr-o livada de langa locuinta. Dumitru Anuta, suceveanul care a gasit pe acoperis neobisnuita pasare, cu o greutate de aproximativ 11 kilograme si aripi cu o anvergura impresionanta, de aproximativ 2 metri, i-a anuntat imediat pe silvicultorii din zona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.