Ne enerveaza reparatiile care se fac pe Strada Buzoieni, Sector 5. Tocmai ce "drumarii" au terminat de asfaltat, de schimbat bordurile (sport national) s-au trezit ca si-au uitat ceva colegi sub asfalt. Asa ca acum scobesc din nou dupa potcoave de ca
Ne enerveaza reparatiile care se fac pe Strada Buzoieni, Sector 5. Tocmai ce "drumarii" au terminat de asfaltat, de schimbat bordurile (sport national) s-au trezit ca si-au uitat ceva colegi sub asfalt. Asa ca acum scobesc din nou dupa potcoave de cai morti, spre disperarea riveranilor.Ne enerveaza lenea soferilor de autobuz care fac legatura intre Televiziune si Casa Presei. Cum nu sunt platiti la numarul de ture facute, li se pare cool si trendy sa circule cu 30 la ora, chiar daca soseaua este goala. Avantajul aerului conditionat: vezi lucrurile cu totul altfel. Ne enerveaza ca baietii de la Crematoriul Institutului Medico Legal nu se mai potolesc. Cand deschizi si tu fereastra seara sa mai intre ceva aer curat in casa dai de un miros greu, dulceag, de cadavre arse. Inainte treaba se intampla numai joi (locuitorii cartierului Berceni stiu asta), insa se para ca in ultima vreme baiatul care trage de manivela se imbata mult mai des. Garda de Mediu ce pazeste?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.