Pretul petrolului a scazut ieri, dar s-a mentinut in apropierea nivelului record atins in ziua precedenta de peste 80 dolari/baril, in contextul in care comerciantii au urmarit evolutia uraganului din Golful Mexic, dupa scaderea brusca a stocurilor d
Pretul petrolului a scazut ieri, dar s-a mentinut in apropierea nivelului record atins in ziua precedenta de peste 80 dolari/baril, in contextul in care comerciantii au urmarit evolutia uraganului din Golful Mexic, dupa scaderea brusca a stocurilor de combustibili din Statele Unite, relateaza Reuters. Pretul titeiului a scazut pe piata americana cu 12 centi, pana la 79,79 dolari/baril, dupa ce miercuri crescuse cu 1,68 dolari si ajunsese la un nivel record de 80,18 dolari/baril. Ţiteiul Brent, tranzactionat pe piata londoneza, s-a ieftinit cu 27 de centi, pana la 77,41 dolari/baril.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.