BCR OPEN ROMANIA - Hane s-a calificat in sferturi  Victor Hanescu este surpriza placuta a turneului gazduit de Arenele BNR. El l-a invins pe spaniolul Albert Montanes si va juca pentru un loc in semifinale cu italianul Potito Starace. 
BCR OPEN ROMANIA - Hane s-a calificat in sferturi  Victor Hanescu este surpriza placuta a turneului gazduit de Arenele BNR. El l-a invins pe spaniolul Albert Montanes si va juca pentru un loc in semifinale cu italianul Potito Starace.   Seria ghinioanelor care s-au tinut lant de Hanescu pare sa fi luat sfarsit pe zgura bucuresteana. Accidentarile l-au coborat tocmai pe locul 151 mondial, dar revirimentul s-a produs la momentul oportun. Desi pornea cu sansa a doua in fata lui Montanes, favoritul numarul 8, Victor nu i-a lasat nici o sansa spaniolului, executandu-l cu un sec 6-3, 6-2, in doar o ora si 12 minute de joc.   REGRET. Visul de a avea un sfert de finala romanesc a fost spulberat de Potito Starace, care l-a invins cu 6-3, 6-3 pe Andrei Pavel.  Pentru calificarea in turul secund, "Cneazul" a primit 15 puncte ATP si cu un cec de 5.500 de euro. "Potito a jucat prea bine astazi si nu am avut ce-i face. E greu insa sa joci pe zgura dupa ce vii de pe ciment. Imi pare rau pentru public. M-a incurajat tot timpul, dar nu am putut sa-l rasplatesc cu o victorie. Mai am un an de tenis si regret ca nu am reusit sa castig acest turneu", a spus Pavel.   Surprize pentru cei mai mici jucatori Ieri-dimineata, pe terenurile 5 si 6 de la Arenele BNR a fost ziua copiilor. Sub egida Kids Day Vodafone, peste o suta de mici jucatori au avut ocazia de a-i cunoaste si de a face cateva schimburi de mingi cu americanul Hugo Armando, austriacul Oliver Marach sau cu slovacul Michal Mertinak, trei dintre jucatorii prezenti la BCR Open. Alaturi de copii s-au mai aflat Gabriel Trifu si Virginia Ruzici, fosta campioana de la Roland Garros, care a raspuns cu bucurie tuturor celor care i-au solicitat autografe si au tinut sa se fotografieze cu ea. La final, toti participantii au fost premiati de catre organizatori.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.