Brandswalk - Cu ce ne imbracam la toamna-iarna? Cine nu mai putea dormi noaptea de grija modei a venit musai miercuri seara la Bucuresti Mall pentru a vedea, a proba si a cumpara. Vedetele au defilat atat pe podium, cat si prin magazine daca
Brandswalk - Cu ce ne imbracam la toamna-iarna? Cine nu mai putea dormi noaptea de grija modei a venit musai miercuri seara la Bucuresti Mall pentru a vedea, a proba si a cumpara. Vedetele au defilat atat pe podium, cat si prin magazine daca tot au sosit la fata locului...   ,,A venit, a venit toamna"... vorba cantecului. Si o data cu ea intrebarea: "Cu ce ne mai imbracam?". Au raspuns organizatorii "Brandswalk", care au pus la cale o prezentare de moda in cadrul careia s-au dezvaluit noile tendinte ale acestui sezon. Evenimentul a reunit noile colectii de toamna-iarna ale Debenhams, Esprit, Stefanel, BSB, Levia€™s, Fox, Office Shoes si Aldo.   MISS-URI. Pentru o seara, Mall-ul s-a transformat intr-un imens podium. Alaturi de manechine profesioniste, invitate special la aceasta manifestare au fost Gina Pistol, Andreea Spatar (coprezentatoarea matinalului de la National TV), Doina Popa (mai precis Doinita, fosta componenta Spicy), Ilinca Vandici (Kanal D), Rosse-Marie Florescu - model, Roxana Ungureanu - Miss Playboy, Andreea Mandea si Alina Gheorghe - Miss Bikini World. De altfel, in afara de Pistol, cele mai aplaudate modele au fost Miss-urile Playboy si Bikini. Ce mai conteaza ce spun specialistii? Ca fetele care n-au treaba cu moda n-ar trebui sa urce pe catwalk? Vedetele s-au gandit ca nu-i mare filozofie sa defileze, imbracate frumos, prin fata publicului. Ginuta a etalat o fusta de blugi mini, iar Ilinca Vandici, o tinuta cu blanita neagra la gat. Prezentatorii serii au fost Daniel Buzdugan si Mihai Morar de la Radio 21. Show-ul a dispus chiar si de un director artistic, in persoana lui Alin Galatescu. Parul modelelor a intrat pe mana specialistilor de la Hair Revolution, iar machiajul a purtat semnatura Givenchy.   TENDINTE. Totusi, cu ce ne imbracam? Ca doar de aceea ne-am dus la fata locului! Unii designeri au propus un look sport, haine tricotate, paltoane din lana, tesaturi moi din casmir, tesaturi cu aspect rustic. Altii au preferat o usoara nota medievala, intr-un sezon al nostalgiei si contrastelor. De unde s-au mai inspirat? Din cultura americana timpurie, din... viitor si chiar din SF. Oricum, sunt haine ce evidentiaza stilul clasic in contemporan, luxul elegant si accesibil si sunt dedicate "celor care traiesc intr-o atmosfera metropolitana intensa si plina de provocari".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.