Secretarul executiv al PD, Elena Udrea, va candida la alegerile generale viitoare pentru Parlamentul Romaniei, urmand sa se decida daca va opta pentru Senat sau Camera Deputatilor. "La alegerile parlamentare de anul viitor, daca se vor tine macar la
Secretarul executiv al PD, Elena Udrea, va candida la alegerile generale viitoare pentru Parlamentul Romaniei, urmand sa se decida daca va opta pentru Senat sau Camera Deputatilor. "La alegerile parlamentare de anul viitor, daca se vor tine macar la termen, daca nu in 2009, da, m-am gandit sa candidez", a declarat, miercuri, Udrea, intr-o conferinta de presa la Cluj. Ea sustine ca va candida, cel mai probabil, pe lista PD de la Bucuresti intrucat este membra a filialei sectorului 1.Elena Udrea a mai spus ca sigur nu va candida pentru Parlamentul European.De asemenea, Elena Udrea recomanda femeilor din partid o mai mare vizibilitate si o mai mare implicare in luarea deciziilor politice, spunand ca femeile trebuie sa isi schimbe atitudinea si sa faca mai mult decat sa se ocupe de activitati sociale.Udrea a declarat, ca a constatat ca femeile participa mai putin la luarea deciziilor in politica, ele ocupandu-se mai mult de activitati in timpul campaniei electorale, de activitatile care stau in spatele deciziilor, de documentare sau de actiuni sociale."Femeile care fac politica ar trebui luate de exemplu de catre femeile care fac cariera in general, pentru ca politica iti ofera notorietate. Femeile trebuie sa isi schimbe atitudinea, sa faca mai mult decat sa se ocupe de activitati sociale. Ar trebui sa fie factor de decizie politica, sa participe la momentul cand se iau decizii, ar trebui sa isi spuna parerea", a afirmat Elena Udrea.Ea sustine ca ideea compromisurilor in politica in ceea ce priveste femeile este gresita si crede ca este un cliseu, deoarece si barbatii fac compromisuri in politica. "Cum ar fi faptul ca isi tradeaza partenerii, ca nu te poti baza pe ei, ca unii sunt lipsiti de loialitate, ca gasesc un sef sa-l linguseasca pentru a accede", a aratat secretarul executiv al PD, adaugand ca se considera printre persoanele din politica care au facut cat mai putine compromisuri si nu s-a abatut de la principiile sale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.