Trustul media News Corporation, controlat de Rupert Murdoch, este interesat sa cumpere postul de televiziune ATV si cotidianul "Sabah", detinute de compania turca Ciner Group, a declarat ieri presedintele trustului, Peter Chernin, citat de Reuters, i
Trustul media News Corporation, controlat de Rupert Murdoch, este interesat sa cumpere postul de televiziune ATV si cotidianul "Sabah", detinute de compania turca Ciner Group, a declarat ieri presedintele trustului, Peter Chernin, citat de Reuters, informeaza NewsIn. "Vom decide intr-o luna daca vom face sau nu aceasta oferta", a declarat presedintele News Corporation, Peter Chernin. Divizia media a Ciner Group va fi scoasa la vanzare in luna noiembrie, pentru aproximativ 1,1 miliarde de dolari, dupa ce a fost confiscata de statul turc in vederea recuperarii unor datorii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.