Doi ofiteri romani din cadrul misiunii NATO de instruire a fortelor irakiene au fost raniti ieri, in jurul orei 15.45, in urma unui atac cu o racheta asupra bazei Camp Victory, situata langa Bagdad. Acest incident se intampla la doar cateva zile dup
Doi ofiteri romani din cadrul misiunii NATO de instruire a fortelor irakiene au fost raniti ieri, in jurul orei 15.45, in urma unui atac cu o racheta asupra bazei Camp Victory, situata langa Bagdad. Acest incident se intampla la doar cateva zile dupa ce un alt militar roman a murit in Afganistan, in timpul unei misiuni. Potrivit MAp, locotenent-colonelul Dorin Petrut a fost ranit la gamba piciorului stang, el fiind transportat si operat la spitalul din Bagdad al Coalitiei Multinationale. Cel de-al doilea roman, maiorul Iulian Daniliuc, ranit la omoplat, a primit ingrijiri medicale in baza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.